Pneu na CBF 600N 2004

  • Příspěvky: 2
  • Obdržená poděkování 0

Pneu na CBF 600N 2004 vytvořil uživatel blanka87

Chtěla bych se vás zeptat na vaše zkušenosti s pneu na cbf 600n 2004. Příští sezonu je budu muset pořídit tak bych chtěla znát vaše názory na různé značky a ceny s nimi spojené:-))) bohužel v tom přehled ještě moc nemám tak budu moc ráda když mi poradíte :dry:
22. čvc 2012 19:31 #1

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 944
  • Obdržená poděkování 64

Odpověděl Luhamoto pro téma Re: Pneu na CBF 600N 2004

Ohledně pneumatik se tu vedou různé debaty. Každému pasuje asi malinko něco jiného. Záleží jaké vlastnosti pneumatik každý preferuje. Někdo jezdí víc sportovněji, někdo jezdíš dlouhé trasy s plně naloženou motorkou, někdo třeba za každého počasí po městě.
Pak druhá otázka je kolik finančních prostředků budeš chtít do pneumatik investovat.
Co mám docela vyzkoušené pneumatiky jsou Dunlop viz. obrázek. A v klidu ti je doporučím. Na trhu je již nová generace těchto pneumatik proto předpokládám, že Roadsmarty I už spadly trochu na ceně.

Obrázek je pro hosty skrytý.
Prosím přihlašte se nebo se registrujte pro její zobrazení.

Poslední změna: 24. čvc 2012 15:57 uživatelem Luhamoto.
23. čvc 2012 15:24 #2

Tato zpráva obsahuje přiložené soubory.
Prosím, přihlašte se nebo se zaregistruje, pro jejich zobrazení.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 1660
  • Obdržená poděkování 98

Odpověděl Hodys pro téma Re: Pneu na CBF 600N 2004

Mám vzadu dunlop roadsmartku 1 a jsem spokojený s tím kolik vydrží , na motorce už chvilku byla když jsem ji kupoval a já na ní najel ještě téměř 9000 km a teď tam budu dávat další roadsmartku 1 , cena mě vyšla na 3100kč ,určitě se to vyplatí tím že hodně najede,na předku jsem ji nezkoušel , tam mám continental , takže nevím kolik vydrží a jak se chová na předku ale zkusím ji koupit i na předek časem,samozřejmě jak to přesně popsal Luhamoto , záleží na jaký styl jízdy ji chceš,a Luhamoto jezdit umí a ví o čem píše ,určitě měkčí sportovní pneumatiky budou lépe sedět , ale já jezdím hodně rekreačně a né moc rychle a hodně rovně :) takže mi vyhovuje to že tahle cestovní guma je dvousměsová má tvrdší střed a nesjíždí se mi tolik,víc nemohu z mé pomalé jízdy posoudit , jen to že vydrží ,co se týče gum tak i Gaštan to má zmáklé , posledně když jsem s ním mluvil znal veškeré testy a recenze takže má přehled o novinkách , a vybral si tuším měkčí pneumatiky což je do zatáček ideální a hlavně Gaštan mi radil vyměnit obě pneu zároveň a stejnou značku a stejný typ,příště to tak udělám čeká mě tak za 4 tisíce km výměna předku tak to konečně sladím a uvidím jak se chová roadsmart na předku :-) ,zkus se poradit i s ním jak Gaštan tak i Luhamoto vědí o motorkách hodně a rádi Ti poradí,jinak na motorkářích je o roadsmartech solidní diskuse z počátku výroby rok 08 a veskrze chvála pokud se nejezdí vysloveně na koleno ...tady by měl být odkaz na pokec o roadsmartech www.google.cz/url?sa=t&rct=j&q=dunlop%20...9-Z4XTiKCyGw&cad=rja
Poslední změna: 24. čvc 2012 00:14 uživatelem Hodys.
23. čvc 2012 23:10 #3

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Moderátoři: PacousDamon
Vygenerováno za 0.542 sekund