Teplomer - kam umiestnit ext senzor?

  • Příspěvky: 158
  • Obdržená poděkování 0
ja mam teplomer s externym senzorom, teda digitalny teplomer od neho dlhy kablik a na konci senzor. teplomer mam na pristrojovke a cidlo mi ide kablikom pod budiky. na oboch stranach budika teda aj pod otackomerom aj rychlomerom je zo spodu budiku taka akoby diera kde je vlastne nejaky srob...presne do tej diery som strcila to cidlo. snazila som sa ho umiestnit tak aby nanho nesvietilo slnko a aby nanho neslo teplo od motoru a od svetla. kamarat ma taky teplomer co ma nalepeny na pristorojovke bez externeho cidla a jemu vzdy ukazuje ten jeho viac...teda asi ten moj ukazuje presnejsiu teplotu, teda teplotu v tieni, pretoze ten jeho ukazuje asi podla toho ako slnko pripecie a ako sa nahreje pristrojovka. teplomer mi aj pocas dovolenky v albansku ukazoval max teplotu okolo 33 teda to naozaj asi vyzera na teplotu v tieni a nie na slnku, az na jedno zastavenie v centre tirane kde mi ukazoval 46 :)
03. srp 2013 22:25 #11

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 918
  • Obdržená poděkování 97
No, presne taky teplomer potrebujem - mozes uviest viac detailov? Aky je to presne typ/výrobca, kde si ho kupila? Pripadne cena.
05. srp 2013 08:31 #12

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 158
  • Obdržená poděkování 0
ja mam presne tento... dx.com/p/digital-compact-lcd-thermometer...-remote-sensor-15553 aj presne s tej stranky..daco sme vtedy objednavali tak sme k tomu objednali aj ten teplomer... inak take obdobne najdes aj na sk len stoja tak okolo 10 eur tusim
05. srp 2013 15:51 #13

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Moderátoři: PacousDamon
Vygenerováno za 0.412 sekund