Motocykl a STK

  • Příspěvky: 276
  • Obdržená poděkování 0

Motocykl a STK vytvořil uživatel Bob650

Dobré odpoledne, dovoluji si odkázat již na 2.díl "Jak ne/projít s motocyklem STK - světla". Snažil jsem se obsáhle vysvětlit možné problémy na STK, na které narazí motorkář. 1.díl byl věnován kolám a pneu. Díky a snad vám to pomůže. Zde je odkaz na článek :whistle:
21. dub 2016 13:52 #1

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 2803
  • Obdržená poděkování 345

Odpověděl JinT pro téma Motocykl a STK

Teda člověče jestli to je tvoje práce tak klobouk dolu je to opravdu dobrý elaborát... Ovšem po letmém přečtení si myslím, že se někdo zbláznil... No už jen to, že naše Hondy opravdu nemají světla symetrická k ose motocyklu a to ani náhodou ikdyž mě to štve... Další věc všechny přídavná dálková světla co jsem viděl jsou párová a většině motorek se jedno světlo otočné s vidlema nevejde protože propružení je tak velké, že by jsi ho prostě rozmáčkl... No budu muset svojí Hondu asi vystavit na pomník... Jinak mě na silnici seberou i občanku je smutné, že abych ji legalizoval budu muset dát 50tis odborníkům a pak snad budu v klidu... Uvidíme. :sick:
Honda CBF 1000 RS:)
21. dub 2016 17:08 #2

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 276
  • Obdržená poděkování 0

Odpověděl Bob650 pro téma Motocykl a STK

Jojo, moje prace... :-) Neboj, svetla cbf jsou dle teto smernice. Ono je to nazacatku slozite na pochopeni.
Bude jeste cca 10 dilu.
21. dub 2016 18:28 #3

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 669
  • Obdržená poděkování 11

Odpověděl tirak.cz pro téma Motocykl a STK

A není rozumnější nechat motku v origo stavu? S STK nemám problém, a jezdí pořád stejně B)

Jindro, mám zkušenost, že mnohdy Tě ani "pade odborníkům" nezachrání, protože pak na cestě potkáš odborníka největšího, a stejně zaplatíš :evil: ne že bych to Tobě nebo komukoli s upravenou motorkou přál, nejsu přece sviňa ;) ale za mě originál B)
Odesláno z vlastní Nokie 3110 prostřednictvím mojí pravé ruky ;) Seru na Tapatalk :)
25. dub 2016 13:31 #4

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 1
  • Obdržená poděkování 0

Odpověděl harley.davidson1200 pro téma Motocykl a STK

Nikdo z nás nechce ublížit sobě, nebo někomu jinému jen tím, že si dá na motorku nějakou zhovadilost! Nejsem proti schvalování, jestli ano, či ne, ale to co předvádějí dnes na stk je prachsprostá diskriminace a potlačování individuality každého motorkáře! Pokud to bude pokračovat, tak budeme jezdit za pár let jen na továrním skůtru s omezovačem na 50km za den! Když je motorka pěkná, není nějak nebezpečná a nepadaj z ní za jízdy díly, nechápu, proč by nemohla jezdit! Mám Harleye z roku 90... STK vždy ok, ale teď chtějí něco, co tam nikdy nebylo a nebude, dělají z lidí blbce a stává se z toho fraška hrubého zrna! Jak mám dát výfuky s tlumičem na harleye, který je nikdy neměl a udělal z toho nějaký hybrid, za který by se styděl každý motorkář?! Proč mám dát dozadu světlo s obyč žárovkou, která prd svítí a její reakce udělá až 15metrů rozdíl na brzdné dráze a zrušit led lampu, která má svítivost na dva kilometry jen proto, že se to v době výroby motorky nedělalo? Není to nějak špatně? Měnit lepší za horší?! Páni ministři na dopravním! Přestaňte hulit ten bordel, máte z mozku šlichtu a vymýšlíte hovadiny! Navrhuji sepsat protestní manifest proti tomuto schvalování, které hraje do kapes jen komisařům a podporuje korupci a pokud to nepomůže, tak bych šel do defenestrace! Ta poslední svůj účel splnila! Tohle má být demokracie? Vždyť se stáváme policejním státem a nikdo to nevidí? Něco je prostě špatně! Motorkáři všech typů, spojme se!!!
Ládes
30. kvě 2016 21:11 #5

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 276
  • Obdržená poděkování 0
30. kvě 2016 21:17 #6

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 944
  • Obdržená poděkování 64

Odpověděl Luhamoto pro téma Motocykl a STK

Bob650 napsal: www.autoklub.cz/aktualita/1855-motocykl-...adla-a-vycnelky.html


Dobrý odkaz. Já jen můžu potvrdit, že když jsem před pár lety hledal jak to s těmi padáky vlastně je ta ve schvalovací normě EHS a EHK kterou vydává EU stanovuje parametry na ostré výčnělky a rovněž uvádí jmenovitě výbavu co musí mít homologaci např. madla pro spolujezdce nebo hlavní stojan. O padácích se tam nic nepíše a je pravd, že na zakoupených padácích nenajdete homologační značku - není potřeba. Toto jsem zjišťoval i u výrobců a skutečně homologace nedělají.

S padáky jsem minulý týden absolvoval STK a bez problémů.

Ale vrátím se k tomu co píše harley.davidson1200. To víš, že mě to taky sere tady ten euro teplý přístup. Hlavně bezpečí, O zákonech rozhodují pupkáči co na mašině v životě nejeli. Tak se nemůžeme ničemu divit.
Policii bych do toho netahal, ti jen plní co pupkáči napíší. Pokud chceš něco změnit musíš vykopat ty pupkáče!
Jak píšeš protestní manifest je ti k ničemu. To se ti jen vysmějí. Pokud chceš něco udělat musíš založit svou politickou stranu a dosadit tam své lidi. Jedině tak lze něčeho reálně dosáhnout.

PS: O pár minut později na motorkářích - harley.davidson1200



Myslím, že to hovoří za vše.
Poslední změna: 30. kvě 2016 22:27 uživatelem Luhamoto.
30. kvě 2016 22:10 #7

Tato zpráva obsahuje přiložené obrázky.
Prosím, přihlašte se nebo se zaregistruje, pro jejich zobrazení.

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Moderátoři: PacousDamon
Vygenerováno za 1.006 sekund