samoridici motorka

  • Příspěvky: 246
  • Obdržená poděkování 22

samoridici motorka vytvořil uživatel standaCBF

Dobra zajimavost

vtm.zive.cz/clanky/bmw-ukazalo-samoridic...-195057/default.aspx

a vy bojovnici za cistotu motoristickeho zazitku nenadavejte na to, ABS mame skoro vsichni, takze treba nejakeho asistenta ktery by odhalil ze mi na pisku zacina ujizdet motorka a udelal modifikaci bych treba privital (samozrejme abych ho mohl vypnout, ale treba nalozenej s kuframa a spolujezdcem bych si to zapnul)
17. zář 2018 16:09 #1

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 944
  • Obdržená poděkování 64

Odpověděl Luhamoto pro téma samoridici motorka

A víš jistě že je to ještě motorka? Mě to spíše připomíná hračku na dálkové ovládání. Gravitace a setrvačnost platí i pro hračky od pádu te to nezachrání. Vlastní um to nikdy nenahradí. Ono to je ve skutečnosti právě naopak. Možná to spoustě lidí umožní jet rychleji, ale je to pak nad jejich vlastní schopnosti což je v reálu dost nebezpečný vfakt!
Díky: Rishor
17. zář 2018 17:22 #2

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 2803
  • Obdržená poděkování 345

Odpověděl JinT pro téma samoridici motorka

Stando Sršeň se zeptá kdo z Vás spadl na písku a pár lidí se vždy přihlásí... odpoví ti a kam jsi se koukal...? čuměl jsi na písek tedy pod kolo tvoje chyba... samozřejmě se nebavím o vysypaném kamionu... ale odpověď na toto byla vždy je lepší se leknout až za pískem motorka se pohne to 100% ale jedeš dál... pokud chceš asistenta co ti drží prstík v víš kde...
tak si kup dnešní nové motorky protože dnes máš ABS tam kde se CBF-kám nezdálo... protože už se řeší i brzdná síla vůči náklonu a X-stupňů kontroly trakce což samo o sobě na to písku také pomůže máš tam i palivové mapy takže šofér vidí začalo pršet tak si dám rain co kdybych chtěl náhodou zatahat za plyn když je mokro...a pak se bavíme o tom... zda by třeba řidič co je zvyklej na takové pomocníčky měl chtít sednout třeba na jinou výkonou motorku z 90-tých let to so stačí 100koní...
takže ano v krizi většinu z nás ABS zachrání já to nevím já ho nemám takže mě né… ale kam to půjde dál těžko říci spíš si myslím že moje děti budou mít možná problém nějakou motorku sehnat protože krom okruhu je s ní nikde nepustí protože to bude nebezpečné... motorka má totiž jen dvě kola... a to co dělá Honda že mění délku motorky podle rychlosti to je peklo dovedeš si představit že se ti to rozbije za jízdy no fuj... po nárazu to ani nikdo nezjistí proč jsi se zabil... takže dobré téma... :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Honda CBF 1000 RS:)
Díky: Rishor
18. zář 2018 07:47 #3

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 2803
  • Obdržená poděkování 345

Odpověděl JinT pro téma samoridici motorka

ještě jedna hezká poznámka tady je vidět že se motorka řídí řidítky :woohoo: :woohoo: ale podle mě tělem jí můžeš hezky pomotat mozeček a dovedeš si představit že je už situace kterou nedokáže vykorigovat já ano... už jen to zastavení když by člověk chtěl dát druhou nohu tak to bude pěkně hnusný pocit navíc motorka nemůže poznat třeba svah... že má dávat stojánek a v pravo je vlna... na rovině dobrý na vyčerpání pár desítek milionů také ale tohle je slepá ulička jako prase... a že si vybrali zrovna GS :woohoo: :woohoo: to už teď je motorka kde zadáš DOMŮ a jeden a motorka tě tam jen vysadí... že Erneste :woohoo: :woohoo:
Honda CBF 1000 RS:)
Díky: Rishor
18. zář 2018 07:55 #4

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 272
  • Obdržená poděkování 11

Odpověděl Rishor pro téma samoridici motorka

Mne sa páči tá nepatrna vetička o Tom že záujem o motorky postupne klesá a že inovácie sa premietnu určite vo výslednej cene...nech radšej upravia ceny a potom uvidia ten záujem, po bavore som vždy pokukoval, ale kopec elektroniky = kopec zbytočných porúch :sick:
CBF 600 SA 2004
Poslední změna: 22. zář 2018 16:59 uživatelem Rishor.
22. zář 2018 16:58 #5

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Moderátoři: PacousDamon
Vygenerováno za 0.466 sekund