MOTOSALON 2013

  • Příspěvky: 1660
  • Obdržená poděkování 98

Odpověděl Hodys pro téma Re: MOTOSALON 2013

byli jsme v Blavě v sobotu a mě to připadalo lepší než loni v Brně ,až na absenci Yamahy teda což mě mrzí,ale jinak celkem dost stánků s doplňky a pěkné byli i Ty lodě,poprvé jsem se svezl na scooteru na elektrický pohon,nelituji času stráveného na výstavě,je to můj názor ale opravdu jsem byl spokojený........musím říct ,že jsem se na výstavě úžasně spokojil s konstatováním ,že v pro mě dostupné kategorii není potřeba abych svoji motorku vyměnil :) (což značí že jsem s CBF spokojen ) .....CBF1000 CBF600 a CB500x a CBR500 jsou z dostupných od Hondy co mě zajímali,pak pěkné byly Suzuki bandit a Suzuki GSX650F a V-STROM,Yamahu nevím páč tam byli jen 3 kousky na stánku a zrovna ty dražší a mě se líbí třeba Fazer a MT-03 a XT660,pak ještě Kawa versys vypadá dobře ,ale neměl jsem výrazný pocit ,že bych si musel koupil něco jiného než mám...takže jsem si říkal jaký máme super stroje a masíroval si ego :laugh: :laugh: :laugh: mrzí mě že výrobci některé motorky zmenšily a osekali tak ,že na spoustě si připadáte jak na 125ccm :) možná mám blbý vkus ale mě chybí trošku té klasiky a pouze ty mašiny dražší mě pak hodně zajímali jako NÁDHERNÁ HONDA CB 1100 ale to je pro mě zatím moc peněz nebo Ducati a Ktm což je fakt za jiný peníze TAKŽE PÁNOVÉ MÁME KRÁSNÝ STROJE :) A CHYBA BYLA ŽE HONDA VYSTAVILA POUZE CBF1000,SICE NÁDHERNÝ STROJ ALE CHYBĚLA MI TAM CBF 600S a N VEDLE NÍ ,třeba v těch nádherných barvách co mají ročníky 2011 a výš...škoda ale jinak spokojenost....zajímá mě kdo byl na výstavách jaký má názor pisnite rád o tom dám řeč
Poslední změna: 18. bře 2013 18:38 uživatelem Hodys.
18. bře 2013 18:34 #31

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 720
  • Obdržená poděkování 29

Odpověděl Dr.Pilulkin pro téma Re: MOTOSALON 2013

Já byl s kamarádem v Letňanech. Pár značek mi tam chybělo, ale nijak zásadně. Jelikož kamarád plánuje nákup nějakého choppera/cruisera, oblézali jsme hlavně tyhle stroje, takže téměř komplet nabídku H-D, Hondu, Yamahu a taky Triumph. Harykové mi překvapivě na první posaz moc neseděli. Vizuálně nádherné stroje, ale většinou jsem měl takový divný pocit, že by mě po pár kilometrech pěkně bolela záda. Electra Glide vyloženě není stavěná pro mě :) U Hondy jsme střídavě přesedali mezi Shadow a Black Spirit. Nový Gold Wing je parádní kousek. Oproti fotografiím mi naživo ten futuristický design nevadil. Byl jsem hodně zvědavej na CB1100, ale asi nejsem na tyhle retrostroje ta správná cílovka - žádný zásadní "fíling" se nedostavil. Zato mě docela oslovil Triumph Speedmaster. Okukovali jsme ho asi půl hodiny a je to moc pěkná mašinka. U Yamahy jsme ztvrdli na Midnight Star, které tam měli dvě a obě byly fakt hezké. No a pak jsem si ještě musel ošahat Stelvio, Tenere (kdyby nebyla tak ošklivá, tak by mě hodně zajímala), Super Tenere, VMAX, Aprilii Tuono (jenom si na ni sedneš a cítíš tu zběsilost), Horneta, novou CBR a nakonec jenom pro formu CBF 600 S (a ta mě překvapila nejvíc - po všech těch ostatních mi připadalo, že má místo sedla prkno, tak bylo tvrdé, tak jsem zvědavý, až ji na jaře osedlám, jak to budu cítit pak). Trochu mě mrzí, že jsem neviděl Versyse, na obrázcích se mi líbí a po tom, co o něm psali v posledním Motohouse, bych si ho rád osahal.

Ale abych to shrnul. Spousta krásných strojů u kterých bych si dovedl představit, že mi stojí v garáži, ale do chopperů jsem ještě psychicky "nedorostl", na zalehávačky jsem starej, brutalit jako je Tuono se už trochu bojím, na Crosstourera, velký GS nebo Stelvio prostě nemám love, takže CBF je logická volba. V důsledku jsem tedy se svou japonskou "Naomi" s křídlem na nádrži spokojený a už se těším, až ty bílé sračky konečně odtáhnou a vyjedeme si spolu na první jarní :)
Poslední změna: 19. bře 2013 09:29 uživatelem Dr.Pilulkin.
19. bře 2013 00:58 #32

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 382
  • Obdržená poděkování 48

Odpověděl Marty11 pro téma Re: MOTOSALON 2013

Moc hezky si to napsal. Taky jsme byli z kámošema v Letňanech seděl jsem na všem co se dalo a kromě nějakého toho Bandita od Suzuki, Yamahy Fazer a BMW GS 800 bych si zase asi vybral CBF.Ten posez je hlavně o pohodlí, nevím jak bych vydržel na zalehávačce jet někam na tři dny když mi za krkem tuhlo po 3 minutách.
A u hariků a čoprů mi připadá že se zlomím v kyčlích... CBF-kám zdar!
Povozil jsem se na čtyřkolce a na elektro-skútru od Akumota, ale jinak bych řekl že ty výstavy trochu slábnou... Hlavně co se týká prodejců a stánků.
Bývaly časy kdy na výstavách byli i německé firmy a jezdil se sem člověk oblíknout...porovnat...koupit.
Už to nejde. :)
Honda CBF 1000 2010
19. bře 2013 11:38 #33

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 543
  • Obdržená poděkování 33

Odpověděl Eddie75 pro téma Re: MOTOSALON 2013

Když to tak porovnám... sice jsem měl z Letňan trochu pocit, že za ty peníze za vstup a parkování to nestálo, ale asi se mi tam líbilo víc, než v tý Blavě. Už třeba to, že hadry vystavovali výrobci a ne prodejci. Že byla Yamaha. A přišlo mi, že toho prostě bylo víc.
Výše zmíněné "testování všeho" jsem podniknul vloni na Eicmě. Zkoušel jsem snad všechno, ale na "první dobrou" mi sedla akorát CBF600, CBF1000 a případně Yamaha Diversion. Prostě bych se na tom cejtil líp, než na kdejaký hypersuper mašině od BMW. B)
Praha 4 - CBF 600S 2004
19. bře 2013 22:37 #34

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Moderátoři: PacousDamon
Vygenerováno za 0.509 sekund