Dotaz na ukazatel teploty chladící kapaliny

  • Příspěvky: 12
  • Obdržená poděkování 0
Ahoj kolegové. Měl bych dotaz ohledně měřiče teploty kapaliny jak vám ukazuje, jestli to má být jako v autě, že se ohřeje a drží na jedné pozici a nebo cestuje zhruba v první polovině a není po ohřátí zcela pevná.
Dávám ji po koupi první servis a tohle mě zaujalo, zdali by nechtěl koupit termostat.
Díky
29. čvn 2014 14:47 #1

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 2
  • Obdržená poděkování 0
Pridavam sa k otazke, mam hondu cbf600 s 2006, a teplota po meste je za polkou, mimo mesta ored polovicou, ventlator zapina v strede medzi polovicou a H-ckom, prosim niekoho kto ma taku moto, ci to je v poriadku.
02. čvc 2014 11:42 #2

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 2803
  • Obdržená poděkování 345
Já na litru teploměr nemám budu ho dodělávat. Každopádně podle mě berte to tak. Třeba za deště na podzim nahatou motorku můžeš mít problém ohřát. Je to ovlivněný tím, že kromě vody nás chladí i vzduch. Proto ventilátor spíná trochu dřív. A teploměr je orientační aby jsi věděl jestli můžeš kotlit a nebo ji pořád ohříváš. Já mám jiný problém zjistil jsem, že jak dojedu s hodně horkou motorkou a vypnu motor musím nechat zaplé zapalování, než ventilátor dofouká. Myslel jsem si, že to bude jako v autě nebo na Chopperu co jsem měl předtím. Tam se ventilátor točí dokud motor potřebuje.
Takže bacha dělá nás to hodně, motorku chcípnu stojánkem a poslouchám jestli jede větrák a dokud nezmlkne nevypnu zapalování.
Honda CBF 1000 RS:)
02. čvc 2014 14:53 #3

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 548
  • Obdržená poděkování 4
Chalani funguje vám to bezvadne ručička musí kolísať,jazda mesto,mimo mesto..na 600vke teda karbecovej ventilátor zapína dosť skoro ale tak je nastavený spínač,je to v poriadku.
Jin-po vypnutí motora sa automaticky zvýši teplota vody,je to tým že prestane cirkulovať a motor ju nadhreje,ale to je iba voda...netreba nič riešiť.
Poslední změna: 02. čvc 2014 17:12 uživatelem Pepe. Důvod: vek
02. čvc 2014 17:11 #4

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Moderátoři: PacousDamon
Vygenerováno za 0.571 sekund