Zkušenosti s moto

  • Příspěvky: 14
  • Obdržená poděkování 0

Zkušenosti s moto vytvořil uživatel jirka

Zdravím ,tak jsem dnes prodal svojí cbf1000 abs s 50000km najetými.Já jsem na ní najezdil 14000km ,předtím jsem měl 600n abs .Prodal jsem kvůli rodině a jejích neustálím výčitkám.Projela se mnou Evropu a jezdil jsem na ní od března do prvního sněhu ,jak krátké vyjížďky do práce ,tak soboty (neděle).Svezl jsem se na hodně motocyklech od 3-175 koní ,ale není to o rychlost ,ale spolehlivosti a důvěře v motocykl což moto typu cbf dokonale splňuje.
V 36000 jsem vyměnil pouze vzd.filtr ,olej mot+filtr ,
a destičky na nich zbývalo cca 2mm ,v 48000km kontrola ventilů vše v daných tolerancích ,chl.kapalinu br.kap,svíčky -ty po 24000km byly krásně cihlové.V servisu jsem se ptal co motor,vidlice ,pruž .jednotka ,rozvod řetěz ...- mechanik mi řekl jasné JE TO HONDA TAK JEN JEZDĚTE A JEZDĚTE!......
Budu vždy vzpomínat na CBFka jako na super motocykly.
Těžko je nečím jiným nahradit... ZDAR VŠEM CBF!!!
Poslední změna: 18. lis 2011 18:00 uživatelem jirka.
18. lis 2011 18:00 #1

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 67
  • Obdržená poděkování 1

Odpověděl Idealista pro téma Re: Zkušenosti s moto

Smutné čtení, když se někdo musí vzdát své oblíbené činnost. Já bych to neudělal, snažil bych se to svým blízkým vysvětlit, aby pochopili, že každý má určité právo na svoje koníčky.
Hodnocení CBF je naopak příjemné čtení.
19. lis 2011 09:35 #2

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 98
  • Obdržená poděkování 0

Odpověděl TomCBF1000 pro téma Re: Zkušenosti s moto

Opravdu smutné... ale chápu co to je, když rodina naléhá a má pádné důvody proč ne :dry: jinak tvé hodnocení CBF bylo poučné. U Ducati, Beneli nebo podobných italek pořád jen čtu : byla to nespolehlivá, poruchová vibrující rachotina, pořád jsem se v ní jen vrtal, ale když jsem se na ní posadil stálo to za to a proto jsem jí miloval. Je vidět, že CBF není až tolik emotivní jako ty italky, ale zase dává obrovský prostor pro zážitkové dovolené a je na ní prostě spolehnutí. Dokuď jí nedojde benzín, tak prostě jede :) 長生きする CBF (ty klikycháky mají být japonsky ať žije ;) )
19. lis 2011 15:11 #3

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 62
  • Obdržená poděkování 1

Odpověděl hasa pro téma Re: Zkušenosti s moto

Zdravím všechny tak pomalu dokončuji rozborku a zborku CBF600 /2005/ které jsem pořídil v září jsem velmi mile překvapen jak je to jednoduchá motorka,rozebral jsem ji tak, že zůstal akorát motor v rámu vše vyčistím promažu, překontroluju abych měl jistotu dělal jsem to ukaždé motorky jen škoda, že si nemůžu udělat ventily / u Afriky co jsem měl tak jsem si dělal i ty / no a do karburátorů se tedy moc nehrabu max. vyčistit, odkalit ale to je tak vše jsem spokojenej na údržbu to bude pohodová mašina kuva už aby bylo jaro :angry:
25. lis 2011 16:13 #4

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Moderátoři: PacousDamon
Vygenerováno za 0.408 sekund