HISS
poprosím všechny o link kde je detailně popsána funkce HISS, popřípadě odkaz na manuál v češtině, anglicky neumím.
V odkazech ke stažení ani ve vláknech jsem popis nenašel ani zde a ani na motorkářích a google hází málo relevantní odpovědi. Dík za seriozní odpovědi.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
Proč ho řešíš?
Honda CBF 1000 RS:)
Praha - CB 1300 SA (2008)
www.vanisti.cz
Hodiny se, teda na litru, nastavovaly tak, ze se zmacklo jedno z tech tlacitek, tim zacaly hodiny blikat, tim samym tlacitkem se menil cas a pak si to uz nepamatuju, ale mam pocit, ze se to nastavovaci tlacitko kratce/rychle stisklo a prestalo to blikat a bylo hotovo.
...ale je to uz nejakej patek, co jsem to delal....
Praha - CB 1300 SA (2008)
www.vanisti.cz
LubaX napsal: No jde o to, že u budíků jsou dvě tlačítka. Předpokládám, že levé souvisí s počítadly ujeté vzdálenost. Při stisknutí pravého se rozblikala kontrolka HISS. Po dalším stisknutí přestala blikat. Moto jsem kupoval od dovozce a o nějakém HISS jsem neměl ani potuchy. Kontrolka nesvítila a když začala blikat po tom co jsem stiskl tlačítko, čučel jsem jak puk. V podstatě mi jde o tok ak se nastavují hodiny, nulují ujeté vzdálenosti a eventuelně aktivuje a deaktivuje HISS. Proto jsem pátral po manuálu v češtině.
Rekl bych ze tim tlacitkem jsi zapnul jen funkci, ze ti buda cca 24hodin blikat kontrolka, jako fikce alarmu. Nic vic bych od toho necekal
Brno - CBF 1000A 2009