Ukazatel zařazené rychlosti

  • Příspěvky: 245
  • Karma: 1
  • Obdržená poděkování 0

Ukazatel zařazené rychlosti vytvořil uživatel mmarinak

Mefisto napsal:

Ja zavidim jen tu palubovku :)
A jeste by mohli u GIVI zacit na CBF delat vysuvny plexi


Palubovka je trochu módní záležitost. Teď holt frčí displeje,tak je i tady. Ale na 2006 i 2010 najdeme stejné údaje. Ten štít se mi ale líbí, je dobrý, že není třeba tahat nářadí,když člověk najíždí na dálnici.
A ukazatel zařazeného kvaltu na který jsem se těšil tam stejně není. V Hondě mi ho nabízeli za 3.000,-což se mi fakt nechtělo vysolit. Používáte ho někdo? Popřípadě existuje nějaká levnější (a přitom fungující) varianta?
Liberec - CBF1000 (2010)
Poslední změna: 02. lis 2010 21:00 uživatelem Pacous.
02. lis 2010 19:06 #1

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 121
  • Karma: 4
  • Obdržená poděkování 0

Odpověděl zirael pro téma Ukazatel zařazené rychlosti

skús toto www.eshopstyx.sk/produkty/doplnky/ukazovatel-rychlosti-gipro/
zas tá cena až o toľko nižšia nie je, osobnú skúsenosť nemám (príde mi to trošku ako zbytočnosť), ale na motoride.sk to celkom chválili.
Praha, Duc Monster 695
Poslední změna: 02. lis 2010 21:00 uživatelem Pacous.
02. lis 2010 19:23 #2

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 245
  • Karma: 1
  • Obdržená poděkování 0

Odpověděl mmarinak pro téma Ukazatel zařazené rychlosti

Díky.To je přesně ono. Je to tady o něco málo levnější.
Zbytečnost to asi je, ale občas příjemná. Tobě se nestává, že tam zkoušíš kopnout kvalt, který už tam není ? :)
Já jsem si naivně myslel, že už to teď bude mít každá motka, ale že prý to má z Hondy jenom Fireblade.
Liberec - CBF1000 (2010)
Poslední změna: 02. lis 2010 21:01 uživatelem Pacous.
02. lis 2010 19:42 #3

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 889
  • Karma: 4
  • Obdržená poděkování 20

Odpověděl Mefisto pro téma Re: Jsem tu nový,přivítání,můj první příspěvek....

Montaz je na par minut a funguje to v pohode. Ja si ho kupoval hned na zacatku a sem tam na to mrknu hlavne ve meste.
Fotku mam ve fotografiich
Poslední změna: 02. lis 2010 20:13 uživatelem Mefisto.
02. lis 2010 20:12 #4

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 245
  • Karma: 1
  • Obdržená poděkování 0

Odpověděl mmarinak pro téma Ukazatel zařazené rychlosti

Koukal jsem, vypadá to dobře. Asi tona jaře pořídím. A jestli je to jednoduchý, tak nebudu živit Hondu a koupím to sám. Snad mi záruku zpochybňovat nebudou..
Liberec - CBF1000 (2010)
Poslední změna: 02. lis 2010 21:03 uživatelem Pacous.
02. lis 2010 20:27 #5

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 922
  • Karma: 8
  • Obdržená poděkování 44

Odpověděl Pacous pro téma Ukazatel zařazené rychlosti

Diskuse k ukazateli zařazené rychlosti přesunutá z nepatřičných míst. ;-)
Praha - CB 1300 SA (2008)
CBF 1000 ABS (2006)
www.vanisti.cz
Poslední změna: 02. lis 2010 20:59 uživatelem Pacous.
02. lis 2010 20:46 #6

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 889
  • Karma: 4
  • Obdržená poděkování 20

Odpověděl Mefisto pro téma Re: Ukazatel zařazené rychlosti

Nemaji proc, nalepis na palubovku, protahnes kolem nadrze kabel a pripojis do diagnostickeho konektoru ktery je pod sedlem ridice. Jen musis koupit primo na CBF
02. lis 2010 21:21 #7

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 922
  • Karma: 8
  • Obdržená poděkování 44

Odpověděl Pacous pro téma Re: Ukazatel zařazené rychlosti

Tak to je výrazně jednodušší, než jsem myslel!
Praha - CB 1300 SA (2008)
CBF 1000 ABS (2006)
www.vanisti.cz
02. lis 2010 21:22 #8

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 889
  • Karma: 4
  • Obdržená poděkování 20

Odpověděl Mefisto pro téma Re: Ukazatel zařazené rychlosti

Jj, je to fakt jednoduchy, nejtezsi je odmontovat sedlo ridice, pak jen sundas sprcku ktera je pres ten diagnosticky konektor a je to vse.
No jeste potom podle navodu naladis, tak ze na stojanu pridavas plyn a radis a on se sam nasteluje
02. lis 2010 21:25 #9

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

  • Příspěvky: 609
  • Karma: 8
  • Obdržená poděkování 5

Odpověděl Damon pro téma Re: Ukazatel zařazené rychlosti

Taky jsem o tom uvažoval a na výstavě ho měli na CBF za 2500,-. Zatím jsem nekoupil. Uvidím zase na jaře jestli tam budou.
Kawasaki Z 1000 SX
02. lis 2010 21:30 #10

Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.

Moderátoři: PacousDamon
Vygenerováno za 0.341 sekund