Vítejte, Host
Uživatelské jméno Heslo: Pamatovat si mne

Téma: Ukazatel zařazené rychlosti

Ukazatel zařazené rychlosti 02. lis 2010 19:06 #1

  • mmarinak
  • Avatar uživatele mmarinak
  • Offline
  • Zlatý CBF
  • Příspěvky: 245
  • Karma: 1
Mefisto napsal:
Ja zavidim jen tu palubovku :)
A jeste by mohli u GIVI zacit na CBF delat vysuvny plexi

Palubovka je trochu módní záležitost. Teď holt frčí displeje,tak je i tady. Ale na 2006 i 2010 najdeme stejné údaje. Ten štít se mi ale líbí, je dobrý, že není třeba tahat nářadí,když člověk najíždí na dálnici.
A ukazatel zařazeného kvaltu na který jsem se těšil tam stejně není. V Hondě mi ho nabízeli za 3.000,-což se mi fakt nechtělo vysolit. Používáte ho někdo? Popřípadě existuje nějaká levnější (a přitom fungující) varianta?
Liberec - CBF1000 (2010)
Poslední úprava: 02. lis 2010 21:00 od Pacous.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Ukazatel zařazené rychlosti 02. lis 2010 19:23 #2

  • zirael
  • Avatar uživatele zirael
  • Offline
  • Expert CBF
  • Příspěvky: 121
  • Karma: 4
skús toto www.eshopstyx.sk/produkty/doplnky/ukazovatel-rychlosti-gipro/
zas tá cena až o toľko nižšia nie je, osobnú skúsenosť nemám (príde mi to trošku ako zbytočnosť), ale na motoride.sk to celkom chválili.
Praha, Duc Monster 695
Poslední úprava: 02. lis 2010 21:00 od Pacous.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Ukazatel zařazené rychlosti 02. lis 2010 19:42 #3

  • mmarinak
  • Avatar uživatele mmarinak
  • Offline
  • Zlatý CBF
  • Příspěvky: 245
  • Karma: 1
Díky.To je přesně ono. Je to tady o něco málo levnější.
Zbytečnost to asi je, ale občas příjemná. Tobě se nestává, že tam zkoušíš kopnout kvalt, který už tam není ? :)
Já jsem si naivně myslel, že už to teď bude mít každá motka, ale že prý to má z Hondy jenom Fireblade.
Liberec - CBF1000 (2010)
Poslední úprava: 02. lis 2010 21:01 od Pacous.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Re: Jsem tu nový,přivítání,můj první příspěvek.... 02. lis 2010 20:12 #4

  • Mefisto
  • Avatar uživatele Mefisto
  • Offline
  • Podporovatel
  • Příspěvky: 814
  • Obdržená poděkování 19
  • Karma: 4
Montaz je na par minut a funguje to v pohode. Ja si ho kupoval hned na zacatku a sem tam na to mrknu hlavne ve meste.
Fotku mam ve fotografiich
Brno - CBF 1000A 2009
Poslední úprava: 02. lis 2010 20:13 od Mefisto.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Ukazatel zařazené rychlosti 02. lis 2010 20:27 #5

  • mmarinak
  • Avatar uživatele mmarinak
  • Offline
  • Zlatý CBF
  • Příspěvky: 245
  • Karma: 1
Koukal jsem, vypadá to dobře. Asi tona jaře pořídím. A jestli je to jednoduchý, tak nebudu živit Hondu a koupím to sám. Snad mi záruku zpochybňovat nebudou..
Liberec - CBF1000 (2010)
Poslední úprava: 02. lis 2010 21:03 od Pacous.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Ukazatel zařazené rychlosti 02. lis 2010 20:46 #6

  • Pacous
  • Avatar uživatele Pacous
  • Offline
  • Administrátor
  • Příspěvky: 895
  • Obdržená poděkování 38
  • Karma: 8
Diskuse k ukazateli zařazené rychlosti přesunutá z nepatřičných míst. ;-)
Praha - CB 1300 SA (2008)
CBF 1000 ABS (2006)
Poslední úprava: 02. lis 2010 20:59 od Pacous.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Re: Ukazatel zařazené rychlosti 02. lis 2010 21:21 #7

  • Mefisto
  • Avatar uživatele Mefisto
  • Offline
  • Podporovatel
  • Příspěvky: 814
  • Obdržená poděkování 19
  • Karma: 4
Nemaji proc, nalepis na palubovku, protahnes kolem nadrze kabel a pripojis do diagnostickeho konektoru ktery je pod sedlem ridice. Jen musis koupit primo na CBF
Brno - CBF 1000A 2009
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Re: Ukazatel zařazené rychlosti 02. lis 2010 21:22 #8

  • Pacous
  • Avatar uživatele Pacous
  • Offline
  • Administrátor
  • Příspěvky: 895
  • Obdržená poděkování 38
  • Karma: 8
Tak to je výrazně jednodušší, než jsem myslel!
Praha - CB 1300 SA (2008)
CBF 1000 ABS (2006)
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Re: Ukazatel zařazené rychlosti 02. lis 2010 21:25 #9

  • Mefisto
  • Avatar uživatele Mefisto
  • Offline
  • Podporovatel
  • Příspěvky: 814
  • Obdržená poděkování 19
  • Karma: 4
Jj, je to fakt jednoduchy, nejtezsi je odmontovat sedlo ridice, pak jen sundas sprcku ktera je pres ten diagnosticky konektor a je to vse.
No jeste potom podle navodu naladis, tak ze na stojanu pridavas plyn a radis a on se sam nasteluje
Brno - CBF 1000A 2009
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.

Re: Ukazatel zařazené rychlosti 02. lis 2010 21:30 #10

  • Damon
  • Avatar uživatele Damon
  • Offline
  • Podporovatel
  • Příspěvky: 591
  • Obdržená poděkování 3
  • Karma: 8
Taky jsem o tom uvažoval a na výstavě ho měli na CBF za 2500,-. Zatím jsem nekoupil. Uvidím zase na jaře jestli tam budou.
Administrátor zakázal veřejné příspěvky.
Moderátoři: Pacous, Damon
Vygenerováno za 0.248 sekund